Controlul calităţii

Calitatea produselor oricărei întreprinderi este componenta de bază a competitivităţii ei. Anume din acest motiv un rol important în asigurarea unor standarde înalte unice îl are implementarea la SA „Bucuria” a sistemului de management al calităţii ce corespunde cerinţelor standardelor internaţionale seria ISO 9001:2000; 22000:2005 (HACCP).

Istoria companiei

Marca comercială SA „Bucuria” este cartea de vizită a Moldovei. Astăzi aceasta este cea mai mare întreprindere producătoare de produse de cofetărie din republică. De mai mult de şase decenii compania SA „Bucuria” aduce bucurie copiilor şi maturilor, corespunzând întru totul sloganului – „Cu noi viaţa e mai dulce…”

Posturile vacante

Fabrica de dulciuri şi produse de cofetărie ”Bucuria” angajează:

  • Cofetari
  • Hamali
  • Sudor

Pentru interviu puteți să ne contactați la numerele de telefoane:

Tel.: 022895535, 022895416

e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

S.A. “BUCURIA” propune întotdeauna cele mai bune condiții de muncă şi este mereu în căutare de profesioniști talentați.

Responsabilitate socială

Amploarea activităţii SA «Bucuria» are o importanţă strategică şi influenţează interesele unui număr enorm de persoane. De aici reiese o serie de principii deosebit de importante în activitatea companiei: de a tarta cu atenţie interesele societăţii, de a crea în ea a unui climat de afaceri favorabil, de a menţine condiţiile decente de muncă, bunăstarea socială şi spirituală a oamenilor.

Tehnologia şi liniile de producere

Fabrica de cofetărie din Chişinău SA „Bucuria” este una dintre întreprinderile industriei alimentare ale republicii ce se dezvoltă cel mai activ. Ea este cea mai mare şi unica în Republica Moldova întreprindere specializată de producere a tuturor tipurile de produse de cofetărie zaharoase, ciocolatei şi produselor de ciocolată.

Mai multe articole...